Agia Marina

Agia Marina kortAgia Marina ligger 9-10 km vest for Kretas næststørste by, Chania, og kun 2 km øst for Platanias.

Feriebyerne på Chania kysten er som perler på en snor, og Agia Marina er én af dem. Byerne ligger tæt, og Agia Marina er stort set vokset sammen med nabobyen Kato Stalos. Agia Marina var engang en lille hyggelig fiskerby, og noget af den gode gamle græske atmosfære findes stadig i den gamle bydel.

Hotelforslag: Det 4-stjernede Theo Hotel ligger tæt på stranden, og tæt på taverner og indkøbsmuligheder. Hotellet får gode anmeldelser af gæsterne.

Agia Marina strand

Strande i Agia Marina
Strandforholdene er rigtig gode i Agia Marina. De er dækket med fint gyldent sand, og det lave vand gør strandene meget børnevenlige. Der er masser af vandsportsaktiviteter til de eventyrlystne, herunder jetski, parasailing og snorkling. De fleste aktiviteter er på den vestlige del af stranden.

Lige øst for ‘spidsen’ (det nordligste punkt) er der et område, hvor de unge samles. Her er der flere caféer og barer, der spiller musik som strandgæsterne kan lytte til. Andre områder er mere ‘familieegnede’, og der er plads til alle på den lange strand.

Agia Marina strand Kreta

Agia Marina strand Kreta

Restauranter og natteliv
Der mange restauranter, caféer og tavernaer i Agia Marina. Ifølge brugerne på TripAdvisor er den bedste restaurant Horiatiko taverna, og som mange andre restauranter i byen serverer den græske specialiteter. Andre gode restauranter er Manolis og Olivi.

Nattelivet er ret livligt på byen barer og natklubber. De som ønsker et endnu større udvalg har kun en kort tur ind til Platanias.

Agia Marina Kreta

Aktiviteter i Agia Marina
Er der børn med på ferien, så vil legelandet i Agia Marina vække begejstring. Her kan børnene more sig med bl.a. hoppeborge, el-biler og minigolfbane. Skal det være vildere end det, så ligger vandparken Limnoupolis mindre end 10 km væk. Her er der garanteret sjov for hele familien. Se vores video nedenfor.

Platanias ligger kun en gåtur, eller meget kort bustur væk, og her er der endnu flere butikker og restauranter. Fra Platanias er det også muligt at tage på diverse bådture til andre flotte steder på Kreta.

Se Apollos gode udvalg af rejser til Agia Marina. Apollo er den største rejsearrangør i Norden.


Se vores video fra Limnoupolis vandpark


Agia Marina kort
Agia Marina er vokset sammen med den større ferieby Platanias mod vest, og med den lidt mindre ferieby Kato Stalos mod øst. Lidt mod syd ligger Pano Agia Marina, som er den oprindelige del af byen.

Lignende sider

Back to top button