Hvor skal vi bo på Kreta?

Overvejer I Kreta til jeres næste ferie? Det kan I trygt gøre, for Kreta er en fantastisk ferieø, der har alt til at gøre jeres ferie uforglemmelig. Men hvor skal I bo på Kreta? Det hjælper vi med her.

Kreta er den mest populære af græske ferieøer, og danner de perfekte rammer for en familieferie, en dejlig parferie eller en aktiv ferie i den flotte natur. Se vores anbefalinger til hvor I kan bo.

Chania Kreta
Chania

Bedste ferieby på Kreta til børnefamilier
De fleste som kender lidt til Kreta, kender også feriebyen Chania og Chania-kysten. På denne 20 km lange, og meget flotte kyststrækning er der mange dejlige strande og familievenlige feriebyer. Vi anbefaler byen Platanias, hvor hotellet Porto Platanias Beach Resort & Spa er en ferieoase for både børn og deres forældre. Hotellet byder bl.a. på fem pools, fire store vandrutsjebaner, fitness og spa.

En anden familievenlig ferieby på Chania-kysten er Agii Apostoli, der har flere lækre sandstrande med roligt og lavt vand. Tæt på strandene ligger det meget populære familiehotel Triton Agii Apostoli, der har moderne, lyse værelser og store dejlige swimmingpools. For børnene er der legeplads og et stort indendørs legerum.

Rethymnon
Rethymnon

Feriebyer til parferie
På Kreta er der mange muligheder for en fortryllende parferie uanset om det er oplevelser, afslapning, strandliv eller god mad der er førsteprioriteten. Til de som gerne vil bo i en livlig by med mange restauranter, shopping og en oplevelsesrig gammel bydel anbefaler vi det 5-stjernede Aquila Porto i Rethymnon. Et utroligt dejligt hotel, der har sit eget strandområde og et lækkert poolområde. Der er mange muligheder for at blive forkælet, også med en romantisk candle light dinner.

For de som foretrækker en mere afslappet atmosfære er der også mange muligheder på Kreta. Helt speciel er Sitia, der er en utrolig charmerende kystby, hvor turismen endnu ikke er kommet rigtigt i gang. Til den romantiske parferie anbefaler vi hotellet DeMaNi Suites tæt på både centrum og Sitias dejlige strand.

For de festglade unge par lokker især feriebyerne Hersonissos og Malia, der har Kretas mest aktive natteliv, og nogle gode sandstrande til at slappe af på om dagen.

Kreta Paleochora
Paleochora

Bedste ferieby for en aktiv Kreta ferie
På nordkysten af Kreta er den hyggelige, typisk græske ferieby Georgioupolis oplagt til en aktiv ferie. Byen ligger tæt på De Hvide Bjerge, Samariakløften og Kournas søen, så der er mange muligheder for udflugter, vandreture og cykelture. Se vores bud på tre moderne og charmerende voksenhoteller i Georgioupolis.

På sydkysten af Kreta kan vi anbefale Paleochora, der er omgivet af den mest vidunderlige natur. Der er mange smukke vandreruter, men også gode muligheder cykelture og bådture langs kysten. Selve byen har en dejlig græsk atmosfære, mange autentiske tavernaer og to vidt forskellige, men på hver sin måde flotte strande. Det 4-stjernede Hotel Libyan Princess ligger centralt, har moderne værelser og gæsternes vurderinger er helt i top.

Back to top button