da
Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Vi indsamler et minimum af oplysninger, og passer godt på dem, så du kan trygt søge inspiration til dine kommende rejser her på websitet. De oplysninger vi indsamler bruges primært til at tilpasse og forbedre vores indhold, general statistik og målrette annoncer til dig.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du blokere for cookies (se nedenfor) eller undlade videre brug af websitet.

Cookies
Websitet anvender såkaldte cookies, der er en lille tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tablet med det formål at huske indstillinger, lave statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Eksempler på brug af cookies:

  • Målretning af annoncer (Google Adsense)
  • Statistik (Google Analytics)
  • Klik på link til annonceringspartnere (herunder Tradetracker, Awin og Tradedoubler)

Det er muligt at slette eller blokere for cookies, se vejledning her. Hvis du blokerer for cookies kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt. Alternativt sletter cookies sig selv efter et vist antal måneder (periode varierer), men de fornyes efter hvert besøg.

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Vi indsamler og behandler bl.a. følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

På websitet har vi fravalgt muligheden for kommentarer, nyhedsbreve, konkurrencer, undersøgelser og lignende, og spørger derfor aldrig efter dit navn, adresse, telefonnummer eller e-mail.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Formål
Oplysningerne bruges primært til at identificere dig som bruger, vise dig de mest relevante annoncer og til udarbejdelse af generel statistik for websitet.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager/klikker på, geografisk placering m.m. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se eksempler på tredjeparter i afsnittet om “Cookies” ovenfor.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Indsigt og klager
Ifølge personoplysningslovens regler skal du til enhver tid kunne indhente nærmere information om de aktuelle registreringer af personoplysninger om dig. Det gør du ved at sende en e-mail til admin@websights.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websights v/ Allan Christensen
CVR: 33444346
E-mail: allan@websights.dk