Hersonissos

Hersonissos kortDen populære ferieby Hersonissos ligger på Kretas nordkyst ved Malia-bugten, kun ca. 30 km. fra hovedstaden på Kreta, Heraklion.

Hersonissos har det hele, hvad enten du vil have sol, strand, restauranter, kultur, shopping eller pulserende natteliv i ferien. Målgrupper er derfor både unge der vil feste, og familier der vil have det mere roligt.

Apollo tilbyder rejser til mange dejlige hoteller i Hersonissos. Store familievenlige hoteller, romantiske luksushoteller og all inclusive hoteller.

Hersonissos by

Strande i Hersonissos
Der er en strand ved Hersonissos centrum, men der er også mange strande i nærheden. Lidt øst for centrum ligger den populære sandstrand Star Beach, kører man længere østpå kommer der flere små strande, der ikke er så overrendte.

Hersonissos strand

Vest for havnen ligger en stor og populær strand. Her er der solsenge og vandsportsaktiviteter. Længere mod vest er der flere små bugter og strande, herunder en lille naturiststrand.

Hersonissos strand Kreta

Restauranter og natteliv
Der er et rigt udbud af restauranter, taverner og caféer i Hersonissos, især ved strandpromenaden og på hovedgaden. Her serveres retter fra det internationale køkken. Vil man prøve det traditionelle græske køkken, så kan et besøg i en af de tre nærliggende landsbyer Koutoulafari, Piskopiano og Gamle Hersonissos anbefales.

Hersonissos er kendt for sit farverige natteliv, der har et højt tempo i sommermånederne. Det er koncentreret omkring havneområdet, hvor der er mange barer og diskoteker. To populære diskoteker er Amesia Club og Matrix Club.

Hersonissos Sarakino
Sarakino springvandet i Hersonissos

Aktiviteter i og omkring Hersonissos
Star Beach Water park er en vandpark for et bredt publikum. For de voksne er der swimmingpools med barer, der serverer longdrinks, mens DJ’en spiller den nyeste dansemusik. Der er tilmed bungy jump! Børnene har deres eget poolområde med vandrutsjebaner. Foran Star Beach Water park ligger stranden med alt i vandsportsaktiviteter.

Star Beach Kreta
Star Beach ved Hersonissos

Hersonissos har også et lille akvarium, Aquaworld. Her er der primært fisk og reptiler fra regionen, men der er dog også nogle reptiler og slanger fra andre lande, bl.a. to store pytonslanger. Det er billigt at komme ind, og brugerne på Tripadvisor giver det topkarakter.

Skal der fuld fart på, så ligger gokartbanen ‘Kartland’ i Hersonissos. Her kan familiens større medlemmer køre om kap efter en afslappende dag på stranden. Mere stille går det til fem km. syd for Hersonissos, hvor der ligger en god golfbane. I øvrigt en af de meget få golfbaner på Kreta.

Se Sunwebs store udvalg af rejser til Hersonissos.


Se vores video fra Hersonissos – og følg os på Youtube


Hersonissos kort

Lignende sider

Back to top button