Watercity vandland

Watercity kortWatercity Waterpark er det største vandland på Kreta. Det ligger flot og helt ugeneret i Anopolis bjergene med en afstand på 15 km til Heraklion og 20 km til Hersonissos.

Med sine 34 vandrutsjebaner og poolområder fordelt på 87.000 m2 er Watercity også et af de største vandlande i Europa. For at gøre oplevelsen lidt større har parken et gennemgående tema, nemlig oldtidens Grækenland, der især ses på de mange skulpturer rundt omkring i parken.

Apollo: 1 uge i sommerferien fra 3.198 - se rejser.

Watercity vandland Heraklion

Watercity Waterpark har vandrutsjebaner for børn i alle aldre, og til de voksne. For at gøre det lidt nemmere at vælge den rigtige aktivitet er de delt op i kategorierne Extreme, Advanced og Toddler. For at prøve de som er mærket Extreme kræves en minimumhøjde på 140 cm, og så i øvrigt en god portion mod. De mest vilde vandrutsjebaner er den store røde Sidewinder-Boomerango, de lukkede sorte rør Ofisss Rattlesnake Toboggan og Kamikaze, hvor navnet meget godt beskriver den voldsomme fart.

Sidewinder Boomerango
Sidewinder Boomerango

I den mere familievenlige kategori Advanced er Multi Race den mest populære aktivitet. Her er der 6 lange vandrutsjebaner, hvor hele familien kan køre om kap side om side. Det samme kan to personer i Black and Red Tube, som er to lange lukkede rør med en masse sving. Og der er flere andre sjove vandrutsjebaner.

Watercity vandrutsjebane

Watercity Kreta

Watercity Waterpark har også en aktivitet, som kun de færreste vandlande har. Henover en stor swimmingpool er der en stålwire, som kan bruges til at svæve henover vandet. Den er meget populær, og det er bølgepoolen også, hvor der hver time bliver sat gang i bølgerne.

Watercity bølgepool
Bølgepool

De mindste børn har deres egne områder med lavt vand og små vandrutsjebaner. De kan lige som resten af familien også flyde med på en badering i Lazy River. Der er også en fin legeplads til de mindste børn.

Watercity vandpark

Vandland Kreta

Når sulten melder sig er der naturligvis flere spisesteder. Der betales med et udleveret armbånd, og så afregnes der ved udgangen. Så der er ikke behov for kontanter eller bankkort i Watercity Waterpark.

Åbningstider, indgangspriser og øvrig information kan findes på Watercity Waterparks officielle website.


Watercity vandland kort
Kortet viser Watercity midt i den skønne natur. Zoomes kortet ud 4-5 gange ses feriebyerne Kokkini Hani, Gournes, Analipsi med flere langs nordkysten. Heraklion ligger mod nordvest.

Lignende sider

Back to top button