Limnoupolis vandland

Limnoupolis kortLimnoupolis Water Park er et vandland i den vestlige del af Kreta, kun 7-8 km fra feriebyerne Chania, Platanias og Agia Marina. Vandlandet er også kendt som Aqua Creta Limnoupolis.

Limnoupolis vandland byder på vandrutsjebaner og andre aktiviteter for børn i alle aldre. Fælles for alle de store vandrutsjebaner er dog en minimumshøjde på 120 cm.

Limnoupolis Kreta

De mest modige kan prøve kræfter med Free Fall, der er en meget stejl vandrutsjebane med en længde på 55 meter. Samme adrenalinsus giver Triple Twist, der er tre lukkede rør, som snor sig rundt om hinanden.

Bravo Tours: Se de mere end 40 hoteller på Kreta.

I vandrutsjebanerne Rainbow, Black Hole og Giant er tempoet noget roligere. Den mest populære er Rainbow, som er en bred vandrutsjebane med fem parallelle baner i regnbuens farver. Her kan familien køre side om side, og se hvem der kommer først.

Limnoupolis lazy river

De som vil tage det helt roligt kan slappe af i en stor badering i Lazy River. Her kan man flyde rundt i en mere end 200 meter lang kunstig flod i flotte omgivelser. Ellers er det også muligt at bade i den 1.500 m2 store swimmingpool, der er 3,8 meter dyb på sit dybeste sted.

Chania vandland

Der er et eget område for de mindste børn, helt uden minimumshøjde. Her er vandet ganske lavt, og der er forskellige små vandrutsjebaner, et legetårn og en stor tønde, der hælder vand udover børnene, når den er fyldt.

Limnoupolis vandland

Hvis sulten melder sig, så er der både en restaurant og steder med fast food. Der er også et mini-marked, hvor der kan købes snacks og drikkevarer.

Limnoupolis vandland ligger ret afsides sydvest for Chania, men der er heldigvis mange transportmuligheder. Nemmest er det med lejebil eller taxa, men ellers går der lokale busser og turisttoget The Little Fun Train har endda en specialrute til vandlandet fra udvalgte feriebyer.

Limnoupolis butik

Priser og åbningstider for Limnoupolis vandland kan findes på parkens officielle website.


Se vores video fra Aqua Creta Limnoupolis


Kort over Limnoupolis Water Park
Limnoupolis vandland ligger midt i Kretas flotte natur, den eneste nabo er en stor flot go-kart bane. Feriebyerne på Chania-kysten ligger mod nord.

Lignende sider

Back to top button