da
  • Almyrida

  • Almyrida

  • Almyrida

  • Almyrida

  • Almyrida

  • Almyrida

Almyrida

Almyrida kortAlmyrida er en familievenlig ferieby i den nordvestlige del af Kreta. Byen ligger nogle kilometer øst for den noget større ferieby Kalives og cirka 15 kilometer øst for Chania.

Feriebyen har alt hvad solhungrende turister har brug for, både hvad angår strande, spisesteder, mini-markeder, turistbutikker og biludlejning.

Der er også et godt udvalg af hoteller, med strandhotellet Almyrida Beach Hotel, som de mest populære blandt gæsterne.

Strande i Almyrida
Almyrida har tre strande. De to bedste ligger lige foran byen, og her er der fint sand og lavt vand. Der er alle nødvendige faciliteter og flere forskellige former for ikke-larmende vandsport. Begge de to strande er meget børnevenlige.

Den tredje strand ligger i den vestlige udkant af byen, og denne er en stenstrand uden faciliteter.

Restauranter og natteliv
Udvalget af restauranter i Almyrida rækker til en to-ugers ferie. De fleste af restauranterne ligger i gaden bag stranden, og flere af dem serverer traditionel græsk mad.

Nattelivet er meget stille, men der er nogle barer der viser diverse fodboldkampe m.m. samt en hyggelig cocktailbar, hvor livet kan nydes efter aftensmaden

Aktiviteter og seværdigheder
Almyrida er omgivet af et storslået landskab med De Hvide Bjerge (Lefka Ori) i baggrunden. Det anbefales at leje en bil og besøge nogle af de charmerende landsbyer, som for eksempel Plaka og Kokkino.

Står den på shopping, så ligger Chania kun en bustur væk. Her er den gamle bydel absolut et besøg værd.

Almyrida kort

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*