da
  • Agios Nikolaos

  • Kitroplatia strand

  • Agios Nikolaos

  • Agios Nikolaos

  • Agios Nikolaos

  • Agios Nikolaos

  • Mirabello strand

Agios Nikolaos

Agios Nikolaos kortAgios Nikolaos er en flot by beliggende i den smukke bugt Mirabello på den østlige del af Kreta, ca. 80 øst for Heraklions lufthavn.

Agios Nikolaos er en dejlig rolig by, der til trods for populariteten har den beholdt sin græske charme. Byen indbyder til afslappende slentreture, f.eks. langs kysten eller i butiksgaderne omkring torvet. Et af byens særpræg er en lille sø midt i byen, som man i lang tid troede var bundløs. Rundt om søen er der nu mange hyggelige restauranter.

Se rejser til Agios Nikolaos på Kreta.

Strande i Agios Nikolaos
Der er mange strande i og omkring Agios Nikolaos. Ved selve byen ligger der to strande, en på hver side af havnen. Den bedste og mest kendte strand er dog Almiros-stranden, der har fint sand og er børnevenlig med sit lave vand. Den ligger to kilometer syd for byen.

Restauranter og natteliv
Der er mange spisesteder i byen, især omkring havnen ligger der mange restauranter, caféer og tavernaer. Et rigtig hyggeligt område.

Natteliv er der også i Agios Nikolaos, hvor flere barer og diskoteker underholder gæsterne, der også kommer fra de omkringliggende byer.

Aktiviteter og seværdigheder
Om onsdagen er der marked i Agios Nikolaos, og her er der livlig handel med mange forskellige varer, som kød, fisk, tøj og sko.

Fra Agios Nikolaos går der dagligt turbåde til øen Spinalonga, der ligger længere mod nord. Spinalonga er et gammelt venetiansk fæstningsværk, som senere blev omdannet til en koloni for spedalske. En af de største seværdigheder på Kreta

Agios Nikolaos kort

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*