da
  • Star Beach

  • Star Beach

  • Star Beach

  • Star Beach

  • Star Beach bungy jump

  • Star Beach

  • Star Beach disco

  • Star Beach

  • Star Beach

Star Beach

Star Beach ligger i den sydøstlige udkant af feriebyen Hersonissos. Det er på den vestlige halvdel af Kreta, kun 30 km øst for hovedstaden Heraklion. For feriegæster på Chania-kysten bliver køreturen til Star Beach desværre for lang (op mod 3 timer).

Star Beach er et indbydende og flot område med syv swimmingpools, mini-vandland, strande, legeplads, vandsportsaktiviteter og caféer/restauranter. Indgangen er gratis, men så koster det til gengæld at leje solsenge ved swimmingpoolen eller stranden.

Star Beach

Strandene er alle dejlige sandstrande med lavt vand, og der er sjældent bølger af betydning. Strandene er forbundet af en gangsti, så det er nemt at komme hen til spisestederne og aktiviteterne.

Bag strandene er der et kæmpe område med mange swimmingpools. Nogle er med lavt vand og små legeområder, så de er perfekte for familiens yngste. Andre er tiltænkt det unge/voksne publikum. De som foretrækker det lidt mere stille kan i stedet leje en solseng i et af de store grønne områder.

Star Beach børnepool

I parkens vestlige ende ligger de seks vandrutsjebaner, som har varierende hældninger og dermed fart. Den sorte er et lukket rør med to 360 graders sving. De som vil have mere fart på kan prøve kræfter med f.eks. jetski, bananbåd eller parasailing (faldskærm bag en båd). Det ultimative adrenalinsus er en tur op i kranen, hvorfra der er bungy jump udover vandet!

Om aftenen starter festen for alvor på Star Beach, hvor stedet forvandles til et udendørs diskotek. Midt i parken er der en åben plads med lysshow, røgkanoner og ikke mindst et lille tårn, hvorfra DJ’en kan se udover de dansende gæster. Henover sommeren er der en stor udskiftning i DJ’s, og Star Beach prøver hvert år at tiltrække nogle af de mere kendte DJ’s. I juli/august er der fest flere gange om ugen.

Star Beach disco

Star Beach har også et 4-stjernet hotel, der får meget gode bedømmelser af gæsterne. Hotellet ligger med udsigt over stranden og har blandt andet fitnessrum, legeplads, børneklub og tre restauranter. Med all inclusive er der tænkt på det hele.

Kort over Star Beach
Stort set hele kystområdet på kortet er en del af Star Beach. Det samme gælder for de swimmingpools som ligger lige bag strandene. Hersonissos ligger lidt mod nordvest, mens Stalis ligger lidt mod sydøst.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*