da
  • Gerani

  • Gerani

  • Gerani

  • Gerani

Gerani

Gerani kortGerani er en lille fredfyldt ferieby på Chania kysten, 15 km vest for Chania by.

Gerani er oplagt til de som ønsker en ferie i en fredfyldt atmosfære. Selvom byen er lille, så har den restauranter og enkelte barer, ligesom der ligger mini-markeder og en bager.

Hotellerne ligger godt spredt. Der er flere store hoteller, men også en del mindre familiedrevne hoteller. En rigtig god mellemting er det flotte Silver Beach Hotel, der ligger direkte ud til stranden.

Stranden i Gerani
Stranden i Gerani er lang og bred. Den består af sand mikset med grus/småsten, mens der er rullesten i vandkanten.

Der udlejes solsenge og parasoller, ligesom der er mulighed for enkelte aktiviteter på stranden/vandet. Stranden har det Blå Flag, hvilket kun gives til rene og velholdte strande.

Restauranter og natteliv
Der er godt en håndfuld restauranter i Gerani. Der er dog under to kilometer til Platanias, hvor det vrimler med restauranter. Nattelivet er stille i Gerani, men igen, så er der kort vej til Platanias, hvor der er et livligt natteliv.

Seværdigheder og aktiviteter
Naturen rundt om Gerani er flot og indbyder til en cykeltur på lejede cykler. Traditionelle landsbyer som Pano Gerani, Modi, Loutraki og Manoliopoulo ligger alle inden for en afstand af 10 kilometer.

Fra havnen i Platanias er der bådture til øen Agioi Theodoroi, der primært er et naturreservat for den kretensiske bjergged Kri-Kri. Undervejs er der mulighed for at bade fra båden og snorkle ved øen.

Gerani kort

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*