Agii Apostoli

Agii Apostoli kortAgii Apostoli ligger ca. 2 km vest for Chania by. I byens centrum finder man et udbud af butikker, restauranter, caféer og barer, men selvfølgelig ikke noget der kan måle sig med Chania by.

Dele af Agii Apostoli er naturbeskyttet, og det betyder bl.a. at der er flere grønne områder, herunder en lille park.

Se Apollos gode udvalg af rejser til Agii Apostoli, blandt andet det nyrenoverede hotel Triton med fantastisk poolområde og tæt på strandene.

Agii Apostoli strand
En af de små bugter i Agii Apostoli

Strandene i Agii Apostoli
Der er flere gode strande i Agii Apostoli, og de ligger alle godt beskyttet i små bugter. Med det fine sand, klare og lave vand, er strandene meget børnevenlige. For de lidt større børn og legesyge voksne er der forskellige vandsportsaktiviteter.

Det mest kendte strand i Agii Apostoli er Chrissi Akti, som betyder den gyldne strand. Stranden har fået navnet efter sandets gyldne farve, og den smukke strand besøges også af gæster fra Chania, som kan ses i baggrunden på billedet nedenfor.

Chrissi Akti
Chrissi Akti – den gyldne strand

Restauranter og natteliv
Der findes et udvalg af restauranter og caféer i Agii Apostoli. Udvalget er rigeligt stort til 1-2 ugers ferie, men de som ønsker et større udvalg finder det i Chania by.

Nattelivet er forholdsvist fredeligt i Agii Apostoli. Igen, hvis man vil have et større udvalg, så er det hektiske natteliv i Chania kun en kort bus- eller taxatur væk.

Agii Apostoli Kreta

Aktiviteter og seværdigheder
Agii Apostoli er en relativ stille og rolig by uden de store aktiviteter. Byen er mest kendt for de tre flotte bugter med hver deres sandstrand.

De som holder ferien i Agii Apostoli anbefales at tage en tur til Chania. Her frister den gamle bydel med den hyggelige venetianske havn, og der er gode shoppingmuligheder. For børnefamilier ligger vandparken Limnoupolis ikke langt væk, den kan også anbefales.


Se vores video fra Chania


Kort over Agii Apostoli
Agii Apostoli ligger kun 1-2 km vest for Chania. Ikke længere end at turen kan klares til fods. Lidt længere mod vest ligger Agia Marina. Det stilfulde 5-stjernede Atlantica Kalliston Resort ligger helt ud til stranden, og har også tre flotte poolområder. Et virkeligt godt hotel, som vi anbefaler.

Lignende sider

Back to top button